Turvallisuus ja tekninen toteutus

Hold: Käytetään vain, jos tapahtuu joku onnettomuus.

Offgame: Nyrkki otsalla.

Turvasana: Turvasana=turvasana, käytetään, jos pelitilanne on pelaajalle niin ahdistava tai epämiellyttävä, ettei pysty jatkamaan pelaamista. Lievemmissä tapauksissa voi pyytää offissa pelikaveria ottamaan etäisyyttä.

Hahmo on kuollut: Kaksi nyrkkiä otsalla/pään päällä. Maassa maatessa voi myös ristiä käden/kädet rinnalleen.

Humaltuminen: Hahmo voi humaltua sivistyneesti, mutta on muistettava, että kyseessä on seurapiiritapahtuma. Huom! Pelissä ei ole tarjoilla irl-alkoholia.

Seksi: hahmot ottavat kiposta ilmapallon ja menevät valitsemaansa paikkaan. He puhaltavat palloon ilmaa, ja puhkaisevat sen. Sisällä on 2 paperilappua, joista kumpikin pelaaja valitsee omansa. Laput kertovat millainen kokemus oli kullekin osapuolelle.

Lähitaistelusäännöt: Jokaisella hahmolla on taistelutaitoarvo 0-3. Isomman numeron omaava voittaa taistelun. Jos on sama arvo, käytetään kivi-sakset-paperi-menetelmää konfliktin ratkaisemiseksi. Käytännössä lähitaistelu toteutetaan nyrkeillä tarpeeksi pitkän välimatkan turvin, etteivät iskut mene oikeasti perille, elleivät pelaajat sovi keskenään muuta.

Ammunta: Osoitetaan aseella ja sanotaan osumakohta ja hahmon nimi tai ainakin selkeytetään niin, että hahmo tajuaa, että hänestä on kyse. Jokainen kenellä on luotiliivit/ luodinkestävät vaatteet, kestää 1-3 luotia, riippuen mihin kohtaan kroppaa osutaan, ja onko se suojattu. Luodinkestävät vaatteet suojaavat vain niiltä osin, kuin ne peittävät ihoa. Jos laukauksia on tullut max. 3, hahmon liikkuminen hidastuu huomattavasti. Osumat isoihin valtimoihin tai tärkeisiin elimiin torsossa saavat uhrin kaatumaan eikä hän voi jatkaa liikkumista.

Muuta:

Purkit:

Purkki 1: Onko tylsää? Ota lappu ja piristä kanssapelaajiasi lapun ohjeen mukaan.

Purkki 2: Hahmoni juonet eivät etene, tarviin jeesii peejiiltä. Kerro, missä mättää.